Bentgo Bowl Blush

test
Bentgo Bowl Blush
€ 22,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstijd circa 1-3 werkdagen

Aantal
  • Gratis verzending vanaf € 25,-
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en snel betalen
  • BGOINT-BGOBL2-M
  • Bentgo
Bentgo Bowl Blush - Rose / Roze - Salade lunchbox - Yoghurt - Vork en lepel Onze nieuwe en...meer

Bentgo Bowl Blush - Rose / Roze - Salade lunchbox - Yoghurt - Vork en lepelOnze nieuwe en verbeterde Bentgo Bowl maakt het makkelijker dan ooit om onderweg warm en koud te eten. Dit totaalconcept zorgt voor een probleemloos transport van Salade, Yoghurt, Granen, Soep, Noedels, Rijst en nog veel meer. Op die manier kun je genieten van een heerlijke en voedzame maaltijd op school, het werk, in een vliegtuig, in het park en waar je maar wilt.

SPECIAAL VOOR VLOEIBARE MAALTIJDEN: neem je lievelingssoep, Yoghurt met Granola, Noedels, en andere maaltijden gewoon mee – de ruime kom heeft een lekbestendig binnen deksel en een inhoud van ca. 600 ml.

VERBETERDE ISOLATIE: houd warme en koude etenswaren langer op temperatuur – de helemaal nieuw ontworpen geïsoleerde kom en het luchtdichte binnen deksel zorgen er samen voor dat de temperatuur van je etenswaren tot 4 uur constant blijft.

GESTAPELD VOOR SNACKS: bewaar een crackers, Granola, gedroogd fruit en nog veel meer gescheiden van vochtige etenswaren in het bovenste compartiment plus het uittrekbare keukengerei. LET OP: het snackcompartiment is alleen bestemd voor droge etenswaren. Het is niet lekdicht.

ONTWERP MET EEN GOEDE GRIP: het nieuwe voorgevormde deksel maakt het openen van de kom heel eenvoudig, terwijl de inkepingen aan de onderkant een zekere grip bieden als je ergens onderweg eet.

Specificatiesmeer
Fabrikant artikelnummer: BGOINT-BGOBL2-M
Height (cm): 1524
Weight (g): 330
Breakable: Nee
Whats In The Box: Bentgo Bowl, Vork en Lepel
Toestel merken: Universeel
Width (cm): 14605
Length (cm): 1524
App Deal: false
Productsubgroep: Food Containers
Brand: Bentgo
Material: Kunststof
Toestellen: Universeel
Kleur: Roze
Categorie: Woonaccessoires
Hoogte (cm): 14,61
Capacity: 600ml
Gewicht (g): 363,0
Breedte (cm): 15,24
Lengte (cm): 15,24