Denver party speaker met trolley

€ 149,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstijd circa 1-3 werkdagen

Aantal
  • Gratis verzending vanaf € 25,-
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en snel betalen
  • DVRTSP-456
  • Denver
Neem de Denver TSP-353 mee en ervaar krachtig geluid onderweg. Deze draagbare krachtpatser,...meer

Neem de Denver TSP-353 mee en ervaar krachtig geluid onderweg. Deze draagbare krachtpatser, uitgerust met dubbele 8" woofers en een levendige LED-lichtshow, brengt de sfeer van een mobiel muziekfestival naar je toe.

Met Bluetooth-connectiviteit en diverse ingangsopties geniet je van de vrijheid van draadloze audio. Of je nu je favoriete nummers streamt of de ingebouwde microfoon gebruikt, de TSP-353 zorgt voor helder en krachtig geluid.

Dankzij de telescopische handgreep en ingebouwde wielen is vervoer een fluitje van een cent. Of het nu gaat om een barbecue in de achtertuin of een strandfeest, muziek is altijd binnen handbereik. De Denver TSP-353 is meer dan een speaker; het is een volledig entertainmentsysteem. Met een batterijduur tot 2 uur en dynamische lichteffecten is het perfect voor elk evenement.

De TSP-353 is gemaakt van duurzaam kunststof en metaal en biedt een robuuste audio-ervaring met een maximaal uitgangsvermogen van 600 W (60 W RMS). Geniet van hoogwaardige audio, waar je ook bent.

  • Ingebouwde oplaadbare batterij van 3600 mAh
  • Belangrijkste kenmerken: Bluetooth, lichteffect, AUX-ingang, USB, MicroSD, 600 W (60 W RMS), microfooningang (inclusief bekabelde microfoon)

Specificatiesmeer
Toestel merken: Universeel
Materiaal: Kunststof
Productsubgroep: Portable Speakers (BT)
App Deal: false
Fabrikant artikelnummer: DVRTSP-456
Kleur: Zwart
Categorie: Speakers
Hoogte (cm): 0,0
Gewicht (g): 0,0
Breedte (cm): 0,0
Lengte (cm): 0,0