Ultimate Ears Bt Speaker Epicboom Cotton White

€ 379,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstijd circa 1-3 werkdagen

Aantal
  • Gratis verzending vanaf € 25,-
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en snel betalen
  • LOG-984-001867
  • Ultimate Ears
Ontdek de kracht en het gemak van de Ultimate Ears EPICBOOM 4. Deze speaker biedt indrukwekkend...meer

Ontdek de kracht en het gemak van de Ultimate Ears EPICBOOM 4. Deze speaker biedt indrukwekkend 360-graden geluid en een diepe, rijke bas voor een meeslepende luisterervaring.

Krachtig 360-Graden Geluid
Met de EPICBOOM 4 geniet je van een uitgebalanceerd geluid dat gelijkmatig in alle richtingen wordt verspreid. De diepe bas zorgt voor een rijke audio-ervaring, waardoor elke noot helder en krachtig klinkt.

Waterdicht en Duurzaam
De Ultimate Ears EPICBOOM 4 is volledig waterdicht, ideaal voor gebruik bij het zwembad, op het strand of tijdens regenachtige dagen. Deze speaker is gebouwd om alle elementen te weerstaan, zodat je altijd en overal van je muziek kunt genieten.

Gebruiksvriendelijke Muziekbediening
Met de Magic Button kun je eenvoudig je favoriete afspeellijsten starten op streamingplatforms zoals Spotify, Amazon Music en Apple Music. Eén druk op de knop en je muziek speelt direct af, waardoor je snel en gemakkelijk toegang hebt tot je favoriete nummers.

Aanpasbare EQ-modi
De EPICBOOM 4 biedt vier verschillende EQ-modi, zodat je het geluid kunt aanpassen aan je persoonlijke voorkeuren. Of je nu luistert naar pop, rock, jazz of podcasts, je kunt altijd genieten van het perfecte geluid.

Groot Draadloos Bereik
Met een draadloos bereik van 45 meter kun je vrij bewegen zonder dat de muziek stopt. Ideaal voor feestjes, bijeenkomsten of gewoon om rond te lopen in je huis of tuin.

Lichtgewicht en Draagbaar
Het lichte en compacte ontwerp maakt het eenvoudig om de speaker overal mee naartoe te nemen, van avontuurlijke reizen tot ontspannen dagen in het park.

Robuust en Betrouwbaar
Deze speaker is gebouwd om lang mee te gaan, met een robuust ontwerp dat bestand is tegen de uitdagingen van dagelijks gebruik. Je kunt altijd rekenen op uitstekende prestaties en duurzaamheid.

Specificatiesmeer
Toestel merken: Universeel
Productsubgroep: Portable Speakers (BT)
App Deal: false
Fabrikant artikelnummer: LOG-984-001867
Kleur: Wit
Categorie: Speakers
Hoogte (cm): 0,0
Gewicht (g): 0,0
Breedte (cm): 0,0
Lengte (cm): 0,0