Google True Wireless Headphones Pixel Buds A-Series Charcoal

€ 99,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstijd circa 1-3 werkdagen

Aantal
  • Gratis verzending vanaf € 25,-
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en snel betalen
  • GOOGA04281-SE
  • Google
Deze hoogwaardige True Wireless oordopjes van Google bieden een meeslepende...meer

Deze hoogwaardige True Wireless oordopjes van Google bieden een meeslepende geluidservaring en zijn speciaal ontworpen voor een naadloze integratie met al je Google-apparaten. 

 

ENTERTAINMENT

Geweldig geluid met één tik. De Pixel Buds A-Series hebben speciaal ontworpen dynamische speakerdrivers van 12 mm voor optimaal geluid. En met de tikbediening kun je makkelijk nummers afspelen, pauzeren en overslaan.

 

GEZONDHEID EN WELZIJN

Een goede look en een goed gevoel. Ze zijn zweet- en waterbestendig en de stabilisatieboog houdt ze op hun plek, zelfs tijdens een inspannende training. Het op je oor aansluitende ontwerp zorgt voor een stijlvolle look tijdens het sporten. Zeg gewoon 'Hey Google' om handsfree muziek af te spelen, een nummer over te slaan of het volume hoger te zetten. Of houd je vinger op het oordopje om met Google te praten.

 

PRODUCTIVITEIT

Blijf op schema. Blijf gefocust en productief met tot wel 5 uur luistertijd na één keer opladen en tot 24 uur via de oplaadcase. Wil je ze even snel opladen, dan plaats je de oordopjes 15 minuten in de oplaadcase voor 3 uur luistertijd. Wil je ze helemaal opladen, dan laat je ze 1 uur zitten.

Specificatiesmeer
Toestel merken: Universeel
Productsubgroep: True Wireless Headphone
App Deal: false
Fabrikant artikelnummer: GOOGA04281-SE
Kleur: Zwart
Categorie: Oordopjes
Hoogte (cm): 0,0
Gewicht (g): 0,0
Breedte (cm): 0,0
Lengte (cm): 0,0