Netatmo Rain Pack Slim Weerstation + windmeter

€ 239,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstijd circa 1-3 werkdagen

Aantal
  • Gratis verzending vanaf € 25,-
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en snel betalen
  • NA-74-017
  • Netatmo
Haal nauwkeurige weersinformatie in huis met het Netatmo Rain Pack Slimme Weerstation met...meer

Haal nauwkeurige weersinformatie in huis met het Netatmo Rain Pack Slimme Weerstation met Windmeter. Dit complete weerstation biedt real-time gegevens over temperatuur, luchtvochtigheid, regenval en windsnelheid, zodat je altijd goed voorbereid bent op de weersomstandigheden.

Weerstation met Regen- en Windmeter

Het Netatmo Rain weerstation biedt gedetailleerde informatie over regenval en windsnelheid. Of je nu wilt weten hoeveel regen er is gevallen of hoe hard de wind waait, dit weerstation geeft je alle nodige gegevens in één overzicht.

Slimme Weersvoorspellingen

De bijbehorende app geeft niet alleen real-time metingen, maar biedt ook nauwkeurige voorspellingen. Zo weet je precies wat je kunt verwachten en kun je activiteiten beter plannen.

Eenvoudige Installatie en Gebruik

Met het draadloze ontwerp en de gebruiksvriendelijke app installeer je het Netatmo weerstation in een handomdraai. Koppel het eenvoudig aan je smartphone, tablet of computer en bekijk de weersinformatie waar en wanneer je wilt.

Gegevensopslag en Analyse

Het weerstation bewaart je meetgegevens, zodat je trends en historische data kunt analyseren. Hiermee krijg je een beter inzicht in het weerpatroon van je omgeving.

Stijlvol en Compact

Het slanke en moderne ontwerp past perfect in elke omgeving, zowel binnen als buiten. De regenmeter en windmeter zijn weerbestendig en kunnen eenvoudig buiten worden geplaatst.

Specificatiesmeer
Toestel merken: Universeel
Productsubgroep: Other Products
App Deal: false
Fabrikant artikelnummer: NA-74-017
Kleur: Zwart
Categorie: Extras
Hoogte (cm): 0,0
Gewicht (g): 0,0
Breedte (cm): 0,0
Lengte (cm): 0,0