Hombli Smart Smoke Detector Promo Pack 2+1 White

€ 129,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstijd circa 1-3 werkdagen

Aantal
  • Gratis verzending vanaf € 25,-
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en snel betalen
  • HB124
  • Hombli
Bescherm je huis optimaal met de Hombli Smart Smoke Detector. Dit slimme pakket bevat drie...meer

Bescherm je huis optimaal met de Hombli Smart Smoke Detector. Dit slimme pakket bevat drie rookmelders die je eenvoudig via je smartphone kunt monitoren, zodat je altijd direct op de hoogte bent van eventuele rookontwikkeling.

Slimme Rookdetectie
De Hombli Smart Smoke Detector detecteert rook snel en effectief. Bij rookvorming ontvang je direct een melding op je smartphone, waar je ook bent. Zo kun je snel actie ondernemen, zelfs als je niet thuis bent.

Eenvoudig te Installeren
Deze rookmelders zijn gemakkelijk te installeren en volledig draadloos. Dankzij de handige app kun je de melders direct koppelen aan je netwerk en heb je altijd inzicht in de status van je apparaten.

Real-time Meldingen
Met de Hombli app ontvang je direct meldingen op je smartphone in het geval van rookontwikkeling. Of je nu thuis bent of onderweg, je blijft altijd op de hoogte.

Langdurige Batterijduur
De rookmelders worden geleverd met duurzame batterijen die tot 10 jaar meegaan, zodat je ze jarenlang kunt gebruiken zonder zorgen over het vervangen van de batterij.

Promo Pack 2+1
Profiteer van deze voordelige aanbieding: bij aankoop van twee rookmelders krijg je een derde melder gratis. Ideaal om meerdere kamers in je huis te beveiligen.

Zorg voor extra veiligheid in je woning met het Hombli Smart Smoke Detector Promo Pack. Slim, betrouwbaar en eenvoudig te bedienen via je smartphone. 

Specificatiesmeer
Toestel merken: Universeel
Productsubgroep: Other Products
App Deal: false
Fabrikant artikelnummer: HB124
Kleur: Wit
Categorie: Extras
Hoogte (cm): 0,0
Gewicht (g): 0,0
Breedte (cm): 0,0
Lengte (cm): 0,0