Twinkly Candies Candle RGB 200 lamps Green

€ 69,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstijd circa 1-3 werkdagen

Aantal
  • Gratis verzending vanaf € 25,-
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en snel betalen
  • TW027
  • Twinkly
Twinkly Candies 200 led zijn slimme decoratieve lampjes die betovering brengen in elke...meer

Twinkly Candies 200 led zijn slimme decoratieve lampjes die betovering brengen in elke leefruimte in je huis met fascinerende vormen, buitengewone helderheid, aanpasbare veelkleurige effecten die je kunt toewijzen vanaf je telefoon en een lichtgewicht, draagbaar ontwerp. Of je nu een gezellige gloed in de kamer van je kind wilt creëren, betoverende streamingopstellingen wilt maken, vakantiefeesten wilt opluisteren of een persoonlijk tintje aan je interieur wilt geven. Bepaal de sfeer met Candies.
Direct configureerbaar via Bluetooth® en Wi-Fi, gebruik de Twinkly App om Candies in kaart te brengen met de camera van je smartphone, groepeer meerdere apparaten voor een groter, gesynchroniseerd digitaal canvas en creëer de ultieme audiovisuele ervaring met Twinkly Music, een USB-apparaat met een ingebouwde microfoon die lichten synchroniseert met geluiden en muziek.
Twinkly kan ook worden geïntegreerd met Amazon Alexa en Google Home, en als je een gamer bent, met Razer Chroma™ RGB en OMEN Light Studio. De Candies zijn IP20-gecertificeerd voor gebruik binnenshuis.

Specificatiesmeer
App Deal: false
Toestel merken: Universeel
Fabrikant artikelnummer: TW027
Productsubgroep: Decorations
Snoerlengte (m): 6
Toestellen: Universal
Categorie: Extras
Hoogte (cm): 0,0
Gewicht (g): 0,0
Breedte (cm): 0,0
Lengte (cm): 0,0